fbpx

Vakbekwame installateurs

Verduurzamen via groendrecht

Wij zijn al ruim 10 jaar bekend in de huidige branche. Wat ooit begon met het isoleren van woningen, is nu uitgebreid met zonnepanelen en airco’s. Gezien de toekomst wordt dat assortiment hoogstwaarschijnlijk later nog uitgebreid.

 

Wij streven altijd naar 100% tevredenheid. Makkelijke of lastige klus, wij proberen iedere uitdaging aan te gaan. 

 

Wij zijn actief is zowel de particuliere als zakelijke wereld. Ook VvE’s (vereniging van eigenaren) kunnen wij verder helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Zodra wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen zullen wij telefonisch contact opnemen. Hierin plannen wij een datum met u in, zodat een adviseur aan huis met u een oriënterend vrijblijvend kan aangaan. Zo weet u direct wat de mogelijkheden zijn.

De adviseur geeft aan binnen welke termijn u de offerte ontvangt, vaak is dat binnen één werkdag. Hierin staat alles wat is besproken en worden onze producten en voorwaarden nog een keer opgesomd.

Onze offertes zijn gemakkelijk digitaal te accorderen. Zodra u dit heeft gedaan zetten wij binnen 3 werkdagen het proces in gang. U zult netjes via de mail op de hoogte worden gehouden van updates.

Achter de schermen worden de voorbereidingen getroffen. Afhankelijk van de drukte zullen wij u binnen een termijn contacten voor het inplannen van de werkzaamheden. Deze termijn wordt altijd netjes aan u gemeld bij het accorderen van de offerte.

Het is zover, de installatie wordt uitgevoerd! Onze monteurs proberen iedere dag de kwaliteit te waarborgen en een mooi eindresultaat op te leveren. Wij hopen dan ook dat u na afloop tevreden bent!

Wij vinden het belangrijk dat anderen weten hoe u het proces hebt ervaren. Het is daarom ook belangrijk voor ons dat u een recensie achterlaat via onze Trustpilot en/of Google.